Ingen blogging i helga !

Hei! I dag har jeg ikke gjort særlig mye, annet enn skole da. Vi hadde faktisk engelsk-prøve i dag, tror det gikk bra.
Men etter skolen, dro Marthe, Julie og Marie rett til hytten til Marie, så er det ikke nett der, så Marthe får ikke blogget !
Og jeg skal straks dra på hytta, og også være der resten av helga, så blir ikke blogging på meg heller..
Men skal love å blogge med en gang jeg kommer hjem hvis det ikke er altfor sent.

Men nå skal jeg straks spise middag, og kanskje jeg tar meg en tur på matta med noen etter det. Men er ikke sikker på at jeg rekker det, for vi skal dra på hytta så fort som mulig etter middagen.

Jeg skal liksom sitte på hytta og ikke gjøre noe jeg da, uten nett og greier. Men èn stor fordel er at Kathrine er på hytta ! Hun har hytte ikke langt unna vår hytte, så da kommer jeg vel til å møte henne et par ganger i helgen, og da tar vi sikkert noen bilder som kommer ut på bloggen etter helgen.

I går var jeg, Julie og Marthe som sagt, på Tanem, men før vi dro til var vi en liten tur på Tanemsbrua der vi tok noen bilder : )


Ble utrolig fornøyd med dette bildet !


Julie søta ! ;o


Julie og Marthe <3

 

Hva skal du i helga ?

 

- ina therese

0 søtinger!

Skriv noe søtt♥

Marthe og Ina

Marthe og Ina

15, Klæbu

Hei og velkommen til vår blogg! Vi er to jenter på 14 og 15 år som (video)blogger om ting som skjer oss i hverdagen. Vi har absolutt ikke noe imot kommentarer. Så hvis dere lurer på et eller annet om bloggen evt. så legg igjen en kommentar, og legg oss gjerne til som venn : )

Kategorier

Arkiv

hits